Yeşil fon kâğıdı üzerinde "Konu Anlatımı" başlığı, aşağısında "Kapsamlı Anlatımlar, Pratik Özetler, Püf Noktaları" yazısı, altta "Türkçe", "Tarih", "Coğrafya" başlıkları, aşağıda "www.pratikcalisma.com" adresi ve solda konu anlatımı yapan öğretmen görseli var.

Konu Anlatımı

Kapsamlı Konu Anlatımı

Sitemizde yer alan konu anlatımı, öğrenmeyi destekleyecek şekilde detaylandırılmıştır. Her bir konu, anlaşılır ve yalın bir dille anlatılarak okuyucunun kafa karışıklığı yaşamasının önüne geçilmiştir. İster yeni bir konuya başlıyor olun, ister bildiklerinizi pekiştirmek isteyin, kapsamlı içeriklerimiz her seviyeye uygun bir şekilde hazırlanmıştır.

Pratik Özetler

Uzun konu anlatımlarının ardından, pratik özetler ile öğrendiklerinizi hızlıca gözden geçirebilirsiniz. Bu özetler, konunun ana noktalarını içererek zaman kaybetmeden gerekli bilgilere ulaşmanızı sağlar. Pratik özetlere istediğiniz zaman dönüp bakarak, bilgilerinizi taze tutabilirsiniz.

Püf Noktaları

Her konunun kendine özgü püf noktaları vardır. Sitemizde, konu anlatım ve özetlerin yanı sıra, bu püf noktalarına da yer veriyoruz. Böylece karmaşık görünen konular bile gözünüzde kolaylaşır. Bu püf noktaları, sınavlarda ve pratik uygulamalarda işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Konu Anlatımı ve Daha Fazlası İçin Sitemizde Kalın

Sitemiz sürekli güncellenerek en güncel bilgiye erişmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yeni eklenen konular, güncellemeler ve daha fazlası için sitemizi sık sık ziyaret edebilir, öğrenme deneyiminizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

Hangi derse çalışmak istiyorsunuz?

Konu Anlatımı

Hangi sınıf düzeyinde olursanız olun Türkçe, Coğrafya ve Tarih derslerine ait onlarca not, pratik özet, püf noktaları ve daha pek çok içerik bu sayfada.

Üstte "Türkçe" başlığı, aşağısında "ABC" harflerinin olduğu kutucuk.

Türkçe ve Dil Bilgisi

Ortaokul ve lise düzeyi ile LGS, YKS sınavlarına hazırlık.

Üstte "Tarih" başlığı, aşağısında saat, defter ve not görseli olan kutucuk.

Tarih

Ortaokul ve lise düzeyi ile LGS, YKS sınavlarına hazırlık.

Üstte "Coğrafya" başlığı, aşağısında dünya ve pusula gibi maketlerin olduğu kutucuk.

Coğrafya

Lise ve YKS sınavlarına hazırlık.


Sıkça Sorulan Sorular

Türkçede hangi konular var?

Sınıf düzeyine göre değişse de tüm Türkçe konuları şunlardır:

Sözcükte anlam, cümlede anlam, paragrafta anlam, metin türleri (edebi türler), söz sanatları, ses olayları (ses bilgisi), yazım kuralları, noktalama işaretleri, kök, ek ve yapı bilgisi, isim, zamir (adıl), sıfat (ön ad), tamlama, zarf (belirteç), edat (ilgeç), bağlaç, ünlem, fiil (eylem), fiilimsi (eylemsi), cümlenin ögeleri, fiilde çatı, cümle türleri ve anlatım bozukluğu.

Bu sitede YKS / TYT konu anlatımı var mı?

Evet, var.

Konu anlatımı indirilebilir mi?

Evet, konu anlatım sayfalarının altındaki linke tıklayıp yazıları PDF biçiminde indirebilirsiniz.

LGS’ye nasıl çalışmalıyım?

bilgihazine.net sitesinde bununla ilgili güzel bir yazı var. Devam etmek için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir